FAQ

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen bij Mulder-Eykelkamp. We voegen constant de meest gestelde vragen toe aan deze pagina, dus als je een vraag hebt en het antwoord niet ziet, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen op info@mulder-eykelkamp.nl

Jazeker, dat kan, wij zijn officieel afvalverwerker, dus je bent met al je afval bij Mulder-Eykelkamp aan het juiste adres.

Natuurlijk is dat mogelijk. We werken veel in onze regio rondom Zwolle, maar we zijn door heel Nederland actief en door heel Nederland inzetbaar.

Jazeker, kom maar langs om te wegen. Je kunt bij ons je voertuig komen wegen als particulier en  ook zwaar vrachtverkeer en alles wat er tussen zit. Wij hebben een weegbrug tot 60 ton, (60000 kilogram).

Meestal kunnen we een dag later de container al komen plaatsen.

Dat ligt er aan wat je wilt. Het kan los gestort worden, verpakt in big bag of in een container. In overleg is van alles mogelijk.

Waar mogen we jou bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Bel (of gebruik Whatsapp functie) 0529 – 40 13 51 of mail naar info@mulder-eykelkamp.nl. Je kan natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Voor actuele ontwikkelingen, check onze socials!

Waar mogen we jou bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen?
Bel (of gebruik Whatsapp functie) 0529 – 40 13 51
of mail naar info@mulder-eykelkamp.nl.
Je kan natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Voor actuele ontwikkelingen, check onze socials!

×