Onze diensten

Onze diensten

Naar onze mening is er voor ieder probleem een passende oplossing. We hebben bij Mulder-Eykelkamp een kop met kennis bij elkaar. Dus leg ons je vraag voor, groot of klein. Van baggerwerkzaamheden, straatwerk, bomen verplaatsen, sloopwerk tot aan allerlei manieren van transport. We zetten hoog in op veiligheid en kwaliteit en begeleiden je van het begin tot het eind.

Ook zijn we altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen. Dat zie je terug in ons machinepark. Wat denk je van een pistenbully, een machine met rupsbanden om grondwerk te verrichten in waterige omstandigheden. Of een rioolcamera, waar we snel onvolkomenheden in de riolering kunnen opsporen en daardoor gericht kunnen repareren.

Een maaiboot zit in onze collectie, vooral interessant voor waterschappen. Met de varende maaiboot maaien we onderwaterbegroeiing en scheppen het weg. Daardoor kun je niet alleen de kanten maaien, maar ook in het midden van een sloot.

Grotere erfverharding gaan we te lijf met onze Optimas, een bestratingsmachine die nieuw straatwerk neerlegt per vierkante meter. Dat schiet mooi op.

We beschikken over een laserblad of leveller, te koppelen aan een shovel, om snel en nauwkeurig grote oppervlakten mee te bewerken bij straatwerk. Onze hightech gps-machinebesturing zorgt voor nauwkeurigheid na het invoeren van de juiste coördinaten. Daarmee kun je navigeren in en onder de grond waarin gegraven moet worden. De geavanceerde elektronica helpt ons om heel precies en efficiënt te werken. Daarom proberen we continu te innoveren. En daar heb jij weer profijt van.

Waar mogen we jou bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen? Bel (of gebruik Whatsapp functie) 0529 – 40 13 51 of mail naar info@mulder-eykelkamp.nl. Je kan natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Voor actuele ontwikkelingen, check onze socials!

Waar mogen we jou bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer informatie ontvangen?
Bel (of gebruik Whatsapp functie) 0529 – 40 13 51
of mail naar info@mulder-eykelkamp.nl.
Je kan natuurlijk ook het contactformulier invullen.

Voor actuele ontwikkelingen, check onze socials!

×