logo Mulder Eykelkamp

 

We blijven niet stilstaan, zodoende zijn de eerste investeringen van 2019 al weer gedaan.

Voor onze werkzaamheden in de leidingbouw hebben we geinvesteerd in nieuwe minikranen. De Takeuchi TB225 is inmiddels afgeleverd door Verhoeven Grondverzetmachines BV

Mini Takeuchi TB225

Ook hebben we een jong gebruikte Hitachi ZX33U aangeschaft. Deze 3.5 tons binnendraaier is voorzien van een overdruk unit, zodat we u ook van dienst kunnen zijn bij saneringswerkzaamheden. Ook hebben we een jong gebruikte Takeuchi TB235, voorzien van een overdruk unit aangeschaft.

Hitachi ZX33U

Onze eigen werkplaats hebben we ook onder handen genomen. Er is een aparte lasafdeling gecreëerd grenzend aan de bestaande werkplaats.

In de werkplaats hebben we een 7 tons hefbrug, voorzien van een een brugkrik geplaatst. Ook hebben de gehele werkplaats en kantine voorzien van energiezuinige led-verlichting. 

Werkplaats

De twee nieuwe 14 m³ Veenhuis zandkippers met afdekkleppen en gestuurde assen zijn ook afgeleverd. Deze machines zullen ingezet worden bij het transport van zand, grond, puin e.d..

Dumper 1 2019

Dumper 1 en 2 2019

Werk is mooi, maar schaften hoort daar natuurlijk ook bij. Bij Harmsen Schaftwagens hebben we een nieuwe schaftkeet aangeschaft. 

Schaftkeet

Er staan nog een aantal andere investeringen op stapel. Zodra hier meer over bekend is, vindt u het op de website.

 

 

 

Thumbnail De dames 1 van Volleybal Wijthmen hebben wij nieuwe trainingspakken aangeboden. Als dank hebben we een mooie bos bloemen aangeboden gekregen. Dames, bedankt en succes!  
AED
Op onze bedrijfslocatie aan de Heinoseweg 67 hebben we sinds heden een AED hangen.  Deze AED hebben wij niet alleen voor ons eigen personeel aangeschaft, maar ook voor allee belanghebbenden in de buurt. Deze investering is er één in het kader van Maatschappelijk...
We hebben sinds heden ook een weegbrug die geschikt is tot 60 ton.  Deze gebruiken wij niet alleen voor eigen wegingen en werken, maar ook voor derden.  Wij zijn direct aan de N35 gevestigd, tussen de afslag Hoonhorst en Dalfsen. Zodoende is de...
We blijven niet stilstaan, zodoende zijn de eerste investeringen van 2019 al weer gedaan. Voor onze werkzaamheden in de leidingbouw hebben we geinvesteerd in nieuwe minikranen. De Takeuchi TB225 is inmiddels afgeleverd door Verhoeven...

Mulder-Eykelkamp B.V.

Heinoseweg 67
8026 PB Zwolle

Telefoon: 0529 - 40 13 51
Fax: 0529 - 40 11 28
E-mail: info@mulder-eykelkamp.nl

Naar boven