logo Mulder Eykelkamp

 

 

We blijven niet stilstaan, zodoende zijn de eerste investeringen van 2020 al weer gedaan.

De mobiele kraan A314 hebben we vervangen door een nieuwe Liebherr A914 met draaikantelstuk. 

A914 Rudy 2019

Het aangebouwde SMP draaikantelstuk is een speciale uitvoering met daarin een ingebouwde klem, ideaal voor op oppakken van buizen, trilplaten en dergelijke.

A914 Rudy haak

Voor het vervoer van onze twee rupsdumpers hebben we een op maat gemaakte dieplader aangeschaft. Hierdoor kunnen we het transport in de regio zelf verzorgen.

Dieplader rupsdumpers 2019

Voor de wegenbouw hebben we geinvesteerd in een zelfrijdende trilwals van het merk Hamm, type 3307HT. Deze trilwals zullen we gebruiken op eigen werken, maar is ook te huren zonder machinist.

Trilwals Hamm

Voor het agrarische en transportwerk hebben we een John Deere 6215R Command Pro aangeschaft. Deze tractor is compleet met alle opties afgeleverd, waaronder autopower en GPS met stuurautomaat.

JD 6215R

Voor het dagelijks vervoer een mini kraan werkzaamheden verricht in de leidingbouw hebben we een jong gebruikte BE-trekker aangeschaft.

BE trekker 9VRR71

Het aantal grond- en straatwerkklussen neemt toe. Hierdoor hebben we een jong gebruikte Knikmops 250 met diverse hulpstukken aangeschaft. Deze machine verlicht deze klussen aanzienlijk!

Knikmops 250

Ook hebben we geïnvesteerd in ons wagenpark. We hebben een nieuwe Scania XT G450 8x4*4 aangeschaft met Hiab autolaadkraan en een driezijdige Veenhuis-kipper.

Deze vrachtwagen wordt ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden binnen ons bedrijf.

Fotos 8x4 Peeeeter Small

Voor onze agrarische klanten hebben wij een jong gebruikte veldspuit Agrifac Condor aangeschaft. Deze veldspuit met GPS-gestuurde sectie-afsluiting maakt het mogelijk zeer efficient en gericht te spuiten. Daarnaast kan er met deze machine ook kunstmest gesproeid worden (eventueel in één werkgang met het spuiten). 

Agrifac Condor

Voor het cultuurtechnische werk, met name in de beperkte ruimte, hebben we een nieuwe John Deere 3046R aangeschaft. De mini tractor met een spoorbreedte van 1,46 m¹ zal onder andere worden ingezet bij het inzaaien van bermen en tuinen. Daarnaast hebben we voor deze machine een smalspoor overtopfrees aangeschaft.

John Deere 3046R en overtopfrees

Er staan nog een aantal andere investeringen op stapel. Zodra hier meer over bekend is, vindt u het op de website.

 

 

 

  In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een All-round grondwerker / stratenmaker   Wij vragen Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden. Doorslaggevend is vakmanschap en...
Eind oktober hebben wij een tussentijds sonderzoek gehad voor de VCA en ISO. Ons ISO-9001-2015 systeem voldoet aan de normen. Zodoende is ons ISO-certificaat verlengd. Ook is ons VCA*-systeem gecontroleerd. Ons certificaat is verlengd volgens de...
  We blijven niet stilstaan, zodoende zijn de eerste investeringen van 2020 al weer gedaan. De mobiele kraan A314 hebben we vervangen door een nieuwe Liebherr A914 met draaikantelstuk.  Het aangebouwde SMP draaikantelstuk is een speciale uitvoering...
AED
Op onze bedrijfslocatie aan de Heinoseweg 67 hebben we sinds heden een AED hangen.  Deze AED hebben wij niet alleen voor ons eigen personeel aangeschaft, maar ook voor allee belanghebbenden in de buurt. Deze investering is er één in het kader van Maatschappelijk...

Mulder-Eykelkamp B.V.

Heinoseweg 67
8026 PB Zwolle

Telefoon: 0529 - 40 13 51
Fax: 0529 - 40 11 28
E-mail: info@mulder-eykelkamp.nl

Naar boven