logo Mulder Eykelkamp

 

We blijven niet stilstaan, zodoende zijn de eerste investeringen van 2020 al weer gedaan.

De mobiele kraan A314 hebben we vervangen door een nieuwe Liebherr A914 met draaikantelstuk. 

A914 Rudy 2019

Het aangebouwde SMP draaikantelstuk is een speciale uitvoering met daarin een ingebouwde klem, ideaal voor op oppakken van buizen, trilplaten en dergelijke.

A914 Rudy haak

Voor het vervoer van onze twee rupsdumpers hebben we een op maat gemaakte dieplader aangeschaft. Hierdoor kunnen we het transport in de regio zelf verzorgen.

Dieplader rupsdumpers 2019

Voor de wegenbouw hebben we geinvesteerd in een zelfrijdende trilwals van het merk Hamm, type 3307HT. Deze trilwals zullen we gebruiken op eigen werken, maar is ook te huren zonder machinist.

Trilwals Hamm

Voor het agrarische en transportwerk hebben we een John Deere 6215R Command Pro aangeschaft. Deze tractor is compleet met alle opties afgeleverd, waaronder autopower en GPS met stuurautomaat.

JD 6215R

Voor het dagelijks vervoer een mini kraan werkzaamheden verricht in de leidingbouw hebben we een jong gebruikte BE-trekker aangeschaft.

BE trekker 9VRR71

Er staan nog een aantal andere investeringen op stapel. Zodra hier meer over bekend is, vindt u het op de website.

 

 

 

Eind oktober hebben wij een hercertificeringsonderzoek gehad voor de VCA en ISO. Ons ISO-9001-2015 systeem voldoet aan de normen. Zodoende is ons ISO-certificaat verlengd. Ook is ons VCA-systeem gecontroleerd. Ons certificaat is verlengd volgens de...
  In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een All-round grondwerker / stratenmaker   Wij vragen Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden. Doorslaggevend is vakmanschap en...
We blijven niet stilstaan, zodoende zijn de eerste investeringen van 2020 al weer gedaan. De mobiele kraan A314 hebben we vervangen door een nieuwe Liebherr A914 met draaikantelstuk.  Het aangebouwde SMP draaikantelstuk is een speciale uitvoering met...
Thumbnail De dames 1 van Volleybal Wijthmen hebben wij nieuwe trainingspakken aangeboden. Als dank hebben we een mooie bos bloemen aangeboden gekregen. Dames, bedankt en succes!  

Mulder-Eykelkamp B.V.

Heinoseweg 67
8026 PB Zwolle

Telefoon: 0529 - 40 13 51
Fax: 0529 - 40 11 28
E-mail: info@mulder-eykelkamp.nl

Naar boven