logo2

 

Voor 2018 heeft Mulder-Eykelkamp BV reeds een aantal investeringen gedaan.

Er zijn een aantal nieuwe bestelbussen en een BE-trekker aangeschaft, welke onder andere worden ingezet voor het vervoeren van mini gravers.

 

V412LN

IMG 20180720 WA0012

Verder hebben we twee jong gebruikte rupsdumpers van het merk Bergmann, type 4010 aangeschaft. Deze machines worden ingezet bij het aanbrengen van beton(fiets)paden. Door de lage druk van deze machines, wordt de geprofileerde zand- of puinbaan niet kapot gereden door het transport van de beton richting de betonmachine.

Rupsdumper Bergmann 1

Rupsdumper Bergmann 2

Daarnaast hebben wij hier hoogkiepbakken op, waardoor ze ook bij natte maisoogst ingezet kunnen worden.

 

Daarnaast is er een nieuwe shovel Ahlmann AZ150 F zwenklader gekocht, deze machine vervangt de Ahlmann AZ150 E.

Ahlmann AZ150f 2018

Ook hebben we geinvesteerd in nieuwe kranen. Er zijn twee nieuwe mobiele kranen aangeschaft, namelijk twee maal Liebherr A914 Litronic, welke zijn voorzien draai- kantelstukken. 

Liebherr A914 Gerben

Liebherr A914 Roland

Ook is er nieuwe rupskraan Liebherr R920 compact met draai- kantelstuk aangeschaft, deze machine vervangt de Liebherr R317.

Liebherr R920

Voor het cultuurtechnisch werk is er geinvesteerd in een verlenggiek met maaikorf. De Hobelman maaikorf van vier meter dertig breed zit bevestigd aan een draaibare verlenggiek, zodat de veiligheid tijdens het transport gewaarborgd is. 

Mobiele kraan met maaikorf verlenggiek

Voor het agrarische en cultuurtechnische werk hebben we een nieuwe Maschio ruwfrees aangeschaft. Daarnaast hebben we een nieuwe set Claas front- en achtermaaiers aangeschaft.

IMG 20180611 WA0011

Verder hebben we twee nieuwe tractoren gekocht, namelijk een John Deere 6120 M FT4, welke breed ingezet kan worden binnen ons bedrijf.

JD 6120 ruwfrees

Ook hebben wij een John Deere 5090 GF aangeschaft. Deze machine met cultuurbanden zetten wij onder andere in voor het fijnprofileren van zandbanen met een lasergestuurd raam.

John Deere 5090 GF

Voor onze werkzaamheden in de leidingbouw hebben we geinvesteerd in nieuwe minikranen. De Takeuchi TB235 is inmiddels afgeleverd door Verhoeven Grondverzetmachines BV

TB235 minikraan

Zodra de machines afgeleverd worden, vindt u het op deze site. 

Er staan nog een aantal andere investeringen op stapel. Zodra hier meer over bekend is, vindt u het op de website.

 

 

 

Afgelopen jaar hebben we verschillende goede doelen gesteund.  Dergelijke donaties hebben voor ons meer waarde dan een relatiegeschenk aan onze vaste klanten.   Wij danken u voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar en rekenen op goede...
20 november hebben wij een tussentijds certificeringsonderzoek gehad voor de VCA en ISO. Ons ISO-9001-2015 systeem voldoet aan de normen. Zodoende is ons ISO-certificaat verlengd. Ook is ons VCA-systeem gecontroleerd. Ons certificaat is verlengd...
We hebben sinds heden ook een weegbrug die geschikt is tot 60 ton.  Deze gebruiken wij niet alleen voor eigen wegingen en werken, maar ook voor derden.  Wij zijn direct aan de N35 gevestigd, tussen de afslag Hoonhorst en Dalfsen. Zodoende is de...
Voor 2018 heeft Mulder-Eykelkamp BV reeds een aantal investeringen gedaan. Er zijn een aantal nieuwe bestelbussen en een BE-trekker aangeschaft, welke onder andere worden ingezet voor het vervoeren van mini gravers.  

Mulder-Eykelkamp B.V.

Heinoseweg 67
8026 PB Zwolle

Telefoon: 0529 - 40 13 51
Fax: 0529 - 40 11 28
E-mail: info@mulder-eykelkamp.nl

Naar boven