logo Mulder Eykelkamp

 

 

In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een

All-round grondwerker / stratenmaker

 

Wij vragen

Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden. Doorslaggevend is vakmanschap en zelfstandigheid.

De werkzaamheden zijn zeer breed georiënteerd, o.a. grondwerk GWW, aanleg- en onderhoudswerk groen, hovenierswerk en straatwerk.

 

U heeft een flexibele instelling m.b.t. werkdagen, uren en werktijden.

 

Wij bieden

Een afwisselende en gevarieerde functie, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden., waaronder ter beschikking stellen een compleet ingerichte bus met al het benodigde gereedschap.

 

 

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature, solliciteer dan met je up-to-date CV en motivatie per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je contact opnemen per e-mail of telefonisch met Frans Eykelkamp 06 – 20 00 03 36. 

 

 

Eind oktober hebben wij een hercertificeringsonderzoek gehad voor de VCA en ISO. Ons ISO-9001-2015 systeem voldoet aan de normen. Zodoende is ons ISO-certificaat verlengd. Ook is ons VCA-systeem gecontroleerd. Ons certificaat is verlengd volgens de...
  In verband met uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een All-round grondwerker / stratenmaker   Wij vragen Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden. Doorslaggevend is vakmanschap en...
We blijven niet stilstaan, zodoende zijn de eerste investeringen van 2020 al weer gedaan. De mobiele kraan A314 hebben we vervangen door een nieuwe Liebherr A914 met draaikantelstuk.  Het aangebouwde SMP draaikantelstuk is een speciale uitvoering met...
Thumbnail De dames 1 van Volleybal Wijthmen hebben wij nieuwe trainingspakken aangeboden. Als dank hebben we een mooie bos bloemen aangeboden gekregen. Dames, bedankt en succes!  

Mulder-Eykelkamp B.V.

Heinoseweg 67
8026 PB Zwolle

Telefoon: 0529 - 40 13 51
Fax: 0529 - 40 11 28
E-mail: info@mulder-eykelkamp.nl

Naar boven