Wij zijn op zoek naar een

All-round loonwerker

 

De functie

Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden in het agrarisch loonwerk. Daarnaast zullen er ook werkzaamheden voorkomen in de andere sectoren waarin we actief zijn.

 

Wij vragen

Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden. Doorslaggevend is vakmanschap en zelfstandigheid. U bent in het bezit van een spuitlicentie. U heeft een flexibele instelling m.b.t. werkdagen, uren en werktijden.

 

Wij bieden

Een prettige informele werksfeer en een afwisselende en gevarieerde functie, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

daarnaast zijn wij op zoek naar een

All-round (auto) monteur

 

De functie

Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden in onze werkplaats. Je bent mede verantwoordelijk voor het repareren, onderhouden en voorkeuren van ons wagenpark (auto’s, bestelbussen, BE-combinaties, vrachtwagens).

Daarnaast ondersteun je de andere monteurs met het onderhoud van onze grondverzetmachines en landbouwmaterieel.

 

Wij vragen

Kandidaten met kennis en ervaring op het gebied van bovengenoemde werkzaamheden. Doorslaggevend is vakmanschap en zelfstandigheid. U heeft een flexibele instelling m.b.t. werkdagen, uren en werktijden.

 

Wij bieden

 

Een prettige informele werksfeer en een afwisselende en gevarieerde functie, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

 

Reageren

Indien je interesse hebt in deze vacature, solliciteer dan met je up-to-date CV en motivatie per e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor vragen kun je contact opnemen per e-mail of telefonisch met Frans Eykelkamp 06 – 20 00 03 36. 

 

 

  Wij zijn op zoek naar een All-round loonwerker   De functie Het verrichten van alle voorkomende werkzaamheden in het agrarisch loonwerk. Daarnaast zullen er ook werkzaamheden voorkomen in de andere sectoren waarin we actief zijn.   Wij vragen Kandidaten...
We hebben sinds heden ook een weegbrug die geschikt is tot 60 ton.  Deze gebruiken wij niet alleen voor eigen wegingen en werken, maar ook voor derden.  Wij zijn direct aan de N35 gevestigd, tussen de afslag Hoonhorst en Dalfsen. Zodoende is de...
Eind november hebben wij een tussentijds certificeringsonderzoek gehad voor de VCA en ISO. Ons ISO-9001-2015 systeem voldoet aan de normen. Zodoende zijn we nu in bezit van een nieuw ISO-certificaat.  Ook is ons VCA-systeem gecontroleerd. Ons certificaat...
Voor 2018 heeft Mulder-Eykelkamp BV reeds een aantal investeringen gedaan. Er zijn een aantal nieuwe bestelbussen aangeschaft, welke onder andere worden ingezet voor het vervoeren van mini gravers.  

Contact

Mulder-Eykelkamp B.V.
Heinoseweg 67
8026 PB Zwolle

Telefoon: 0529 - 40 13 51
Fax: 0529 - 40 11 28
E-mail: info@mulder-eykelkamp.nl