logo2

 

Het opleiden van ons personeelsbestand staat bij ons hoog in het vaandel. Naast de gebruikelijke opleidingen voor BHV, VCA, nascholing chauffeurs, hebben wij deze winter een medewerker opgeleid voor het keuren van speeltoestellen. Deze medewerker heeft een certificaat "Inspecteur Speelgelegenheden en Speeltoestellen" 

Deze medewerker is in staat de keuringen te doen voor de speeltoestellen en hier een logboek voor bij te houden. Reparaties aan de speeltoestellen kunnen ook door ons worden uitgevoerd.

Ook hebben wij een medewerker opgeleid in de richting "Flora en Faunawet". Deze medewerker heeft het certificaat Stadswerk behaald, aangezien hij het examen "Zorgvuldig handelen Flora- en Faunawet, niveau: opzichter/uitvoerder bestedig beheer (niveau 2 BB)" met succes heeft afgerond. 

Bestendig beheer (BB) van de buitenruimte wordt gereguleerd door de Flora- en Faunawet. Deze medewerker is nu in staat op operationeel niveau aan te sturen en/of tecontroleren in bestendig beheer. 

De wettelijke regels ter bescherming van flora en fauna worden toegepast in de werkplanning, werkinstructies, begeleiding en uitvoering van bestendig beheer. Ook is het belangrijk om alle risico’s te kennen van het handelen voor flora en fauna. 

We hebben sinds heden ook een weegbrug die geschikt is tot 60 ton.  Deze gebruiken wij niet alleen voor eigen wegingen en werken, maar ook voor derden.  Wij zijn direct aan de N35 gevestigd, tussen de afslag Hoonhorst en Dalfsen. Zodoende is de...
Voor 2018 heeft Mulder-Eykelkamp BV reeds een aantal investeringen gedaan. Er zijn een aantal nieuwe bestelbussen en een BE-trekker aangeschaft, welke onder andere worden ingezet voor het vervoeren van mini gravers.  
Het opleiden van ons personeelsbestand staat bij ons hoog in het vaandel. Naast de gebruikelijke opleidingen voor BHV, VCA, nascholing chauffeurs, hebben wij deze winter een medewerker opgeleid voor het keuren van speeltoestellen. Deze medewerker...
Om de diversiteit van onze werkzaamheden te belichten, hebben we drie bedijfsfilms laten maken, die een gedeelte van deze werkzaamheden laten zien. De grondwerkzaamheden kunt u zien in onderstaande film. De agrarische werkzaamheden kunt u zien in...

Mulder-Eykelkamp B.V.

Heinoseweg 67
8026 PB Zwolle

Telefoon: 0529 - 40 13 51
Fax: 0529 - 40 11 28
E-mail: info@mulder-eykelkamp.nl

Naar boven